loader

Hvem er jeg?

Psykolog Neela Maria Sris profil - Psykolog København kopi

Mit navn er Neela Maria Sris. Jeg er psykolog og ejer af psykologhuset Encounter i København.

Min missionen er, at mine klienter med tiden skal kunne blive deres egne psykologer. Jeg har siddet med flere klienter, der har gået hos en psykolog i mange år, og når jeg spørger dem, hvad der har forandret sig i løbet af disse år, kan de ikke svare. Dette fortæller mig, at de har ikke fået de rette redskaber til selv at kunne tackle deres situation, og det er netop det, jeg gerne vil opnå. Efter min mening er målet med at gå til psykolog jo ikke at blive afhængig af en psykolog – men netop at komme ud på den anden side og kunne håndtere de udfordringer, man kommer ud for gennem livet.

Psykolog Neela Maria Sris

Hos mig vil du opleve et terapeutisk rum, hvor du kan føle dig tryg. Et rum hvor du ikke bliver dømt men bliver mødt med respekt, accept og rummelighed. Jeg vil i løbet af terapien give dig redskaber, som vil gøre en forskel i din hverdag, så du igen kan komme på rette vej i dit liv.

Jeg er uddannet og autoriseret psykolog (cand.psych.aut) fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet og har gennem tiden opnået en bred erfaring fra psykologisk rådgivning og den ambulante psykiatri. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med Etiske Retningslinier for Nordiske Psykologer.

Jeg tilbyder individuelle samtaler med unge og voksne, pårørende- og familiesamtaler samt parterapi.
Der er også mulighed for mere fleksible samtaleløsninger – også uden for normal kontortid.:

 • Online video
 • Telefon
 • Mail

Mit formål i vores samtaler er at støtte dig i at udforske din problemstilling og herefter klarlægge de ressourcer, du har i og omkring dig.
På den måde kan vi sammen finde frem til nye konkrete handlemuligheder. Hertil benytter jeg mig primært af kognitiv terapi og mindfulness. Dog tager jeg først og fremmest udgangspunkt i dig og dine problematikker og tilpasser metoderne herefter.

Målet er, at du får skabt stabilitet, ro og balance i dit liv, så du kan stå stærkt, når det stormer omkring dig – som et træ med dybe rødder.
Jeg har særlig erfaring med behandling af depression, stress og angst, men har også hjulpet mange klienter med problematikker omkring:

 

 • Spiseforstyrrelser (særligt ortoreksi – overfiksering på sund kost)
 • Anger Management
 • Livskriser (fx skilsmisse, tab af nærtstående, fyring)
 • Identitetskriser
 • Selvværdsproblematikker
 • Tristhed
 • Arrangerede ægteskaber
 • Jalousi
 • Søvnforstyrrelser
 • Perfektionisme
 • Kærligheds- og parforholdsproblematikker
 • Kognitiv terapi
 • Mindfulness
 • Meditation
 • Parterapi
 • ACT
 • Psykoterapi
 • Pårørende til en misbruger / afhængig
 • Misbrug
 • Personlighedsforstyrrelser
 • Tværkulturelle problemstillinger og kulturel identitet
 • Tilpasningsreaktioner
 • Eksamensangst
 • Parforhold
 • Søvnforstyrrelser
 • Jalousi
 • Personlig udvikling
 • Sorg og tab
 • Krise
 • Livsændringer
 • Skilsmisse og brud
 • Stress
 • Depression
 • Angst
 • Panikangst
 • GAD (Generaliseret angst)
 • Fobier
 • Socialfobi
 • OCD (Obssesiv-Kompulsiv Tilstand)
 • Problematikker i forbindelse med seksualitet
 • Lavt selvværd