loader

Individuel terapi

individuel terapi københavnJeg tilbyder individuel terapi i København, hvor jeg skræddersyr terapien til netop de problematikker, klienten sidder med. Det kan enten være noget, der direkte involverer én som eksempelvis kriser, brud, skilsmisse, arbejde, stress, selvværdsproblemer, sygdom, økonomi eller sorg. I sådanne livskriser oplever man ofte en følelse af fiasko, skyld, mindreværd og at være utilstrækkelig. Følelser som disse kan være svære at gå rundt med alene.

En anden problematik kan også være ens rolle i grupper så som i skole-, uddannelses-, og arbejdssammenhænge og parforhold. Nogle føler sig forkerte, usikre, ensomme, som en fiasko og har svært ved at leve op til krav, som man selv og andre sætter.

Behovet for individuel terapi kan også opstå på baggrund af et ønske om forandring og personlig udvikling, hvor man har brug for at sætte sig selv under en lup og finpudse sig selv. Nogle kommer blot for at læsse af eller få vendt dagligdagen. Vi kan snakke om alt, og intet problem er for småt.

 

Individuel terapi i København

I individuel terapi arbejder du alene med din psykolog og tager udgangspunkt i almindelig samtale, hvor vi fokuserer på svære områder i dit liv. Hos Psykolog Neela Maria Sris bliver man hørt og får lov til at fortælle i trygge og tillidsfulde rammer i konsultationen i København. Jeg benytter teknikker fra kognitiv terapi, mindfulness og ACT, hvor der er fokus på anerkendelse og accept af sig selv, og hvordan man ændrer negative og destruktive tankemønstre. Ved hjælp af individuel terapi får man derved en række værktøjer og redskaber til at sætte forandringsprocessen i gang.